Csanády Amanda logo

Coach, Házassági tanácsadó

Ismerj meg!


A párkapcsolatok „megjavításához” kötődő szenvedélyem akkor kezdődött, amikor a saját házasságom 8 év után válságba került. Feleségként, anyaként döntenem kellett: Az évek alatt átélt sok boldog, a vége felé már inkább boldogtalan pillanatot végleg lezárom és kezdek egy új életet, vagy a reményekkel, bizakodással teli utat választom és nem hagyom elveszni mindazt, amiben a boldogító igen kimondásakor hittem. A házasságom megmentése nem rajtam múlt. Legalábbis az elején nem. A férjem kért időpontot és vitt el párkapcsolati mediátorhoz. Azon túl, hogy ez a döntés megmentette a házasságunkat és segített nekünk, egy új világ nyílt ki előttem. 

Beszélgetéseink során megértettem azt, mi vezetett odáig, hogy a házasságom majdnem véget érjen, valamint mi a férjem és mi az én szerepem ebben. Nagyon izgalmas volt, ahogy kibontakozott a és mint egy kis kirakós játékban segítséggel a helyére kerültek az addig rossz helyre tett kis darabkák. A házasságunk új alapokra helyeződött, megtanultuk jól szeretni egymást, a vitákat, súrlódásokat, összeveszéseket kezelni és ami a legfontosabb úgy beszélgetni, hogy ne csak halljuk értsük is egymást. Ennek már 9 éve… a házasságunk kiegyensúlyozott és boldog.  Egy család maradtunk, annak ellenére, hogy nagyon mélyről kellett újra a felszínre kerülnünk és sokszor hittem úgy, nem biztos, hogy sikerül. 

Tudom milyen a kanapé azon az oldalán ülni, ahova most téged/titeket várlak és azt is tudom, hogy életem egyik legjobb döntése volt elfogadni a külső segítséget. 

Közben amit ez az egész adott nekem az nem csak a házasságom megmentése volt, hanem egy új út, egy új irány. Egyszerűen beleszerettem ebbe a segítő szakmába. Több képzést elvégeztem, rengeteg szakmai előadáson részt vettem, megszámlálhatatlanul sok szakkönyvet olvastam és a mai napig folyamatosan bővítem a tudásomat. 

Az évek múltával pedig egyre inkább hiszem azt, hogy a kör mindig bezárul: évekkel ezelőtt segítséget kaptam, és ma már én segíthetek.  

Keress bizalommal! 


*Fontos információ: Pszichológiai és önismereti tanulmányokkal rendelkezem, de nem vagyok pszichológus és még csak ennek a látszatát sem szeretném kelteni. Párkapcsolati, Life és Business, Mindfulness illetve Gyermek coach és házassági tanácsadó, "face to face" tréner vagyok, így szolgáltatásaim egyike sem minősül, pszichológusi, pszichoterápiás, orvosi, illetve természetgyógyászati szolgáltatásnak.