Csanády Amanda logo

Coach, Házassági tanácsadó

Rólam mondták

Amandához ajánlás útján kerültem és a legjobb dolog volt, ami akkor történhetett velem. Olyan szeretet és kedvesség árad belőle, amivel a mai világban már ritkán találkozni. Emberileg és szakmailag is csak ajánlani tudom. Nagyon sok mindent viszek magammal a találkozásainkból, amit mankóként használhatok, ha újra elakadnék. Hálás vagyok mindazért, amit kaptam tőle.


Balogh Kata (Érd)

Amandával nagyon mély beszélgetéseket éltem át. Úgy kapcsolódtunk össze és olyan természetes volt minden, mintha már ezer éve ismerném. Általa megismertem azt, aki valójában vagyok és megtanultam hogyan tudom ezt megmutatni másoknak is. Most már tudom, hogy szerethető és értékes vagyok, minden tulajdonságommal együtt és ami a legfontosabb, hogy újra hinni tudok magamban!

R. Alíz (Siófok)

Nem igazán volt kiegyensúlyozott az életem amikor megkerestem Amandát. Többek között, úgy éreztem nem tudom kézben tartani a dolgaimat, minden szét van esve körülöttem és folyton az idővel versenyzek. Anyaként, dolgozó nőként és feleségként úgy éreztem lassan kudarcot vallok. Az Amandával való közös munka során nagyon sok mindenre választ kaptam és ezek a válaszok segítettek abban, hogy felismerjem hol és mit tudok változtatni és ezt a változtatást, hogy is kezdjem el úgy, hogy az a lehető legjobb és egyben a legnagyobb segítséget jelentse számomra a mindennapokban. Köszönettel tartozom neki mindazért, amiben nekem segített!

P. Noémi (Budapest)

A feleségemmel Nikivel kerestük meg Amandát és sokkal többet adott nekünk ez az egész, mint amire számítottunk. Már tudjuk, hogy mi volt a házasságunkban a valódi elakadás, mi jelentette az igazi problémát és megértettük egymàs viselkedését, reakcióját. Válaszokat kaptunk a miértekre és megtanultuk azt, hogy mindig érdemes a történtek mögé nézni, mert sokkal több minden van ott, mint elsőnek gondolnánk. Nem volt könnyű, a hàzasságunkat rendbe hozni és tudjuk, hogy Amanda nélkül az idei karácsonyt már külön ünnepelnénk. Minden találkozás, minden feladat és minden amit Amandától kaptunk értünk volt, rólunk szólt. Voltak feszült pillanatok is amit Amanda nagyon jól kezelt. Szakmailag mindig felkészült volt, a folyamat amin keresztül vitt minket azon kívül, hogy megmentette a hazasságunkat sokkal jobb emberré tett mindkettőnket. Ha újra problémánk lenne csakis Amandát keresnénk. Nagyon bízunk és bíztunk benne mindig is az első pillanattól kezdve.

Niki és Attila (Székesfehérvár)

Amikor elkezdtem Amandához jàrni még nem tudtam, hogy ő az én vèdőangyalom lesz. Voltak elakadásaim amin dolgoztunk, de a folyamat közben beteg lettem, nagyon beteg. Féltem, sokszor rettegtem mindattól, ami vàr ràm. Többször volt, hogy kezelés előttre vagy műtét előttre kértem időpontot Amandától. Szavakkal nehezen tudom leírni mindazt amit tőle kaptam. Olyan bàtorságot és hitet vittem magammal, minden találkozásunkból, hogy Amanda nélkül nem is tudom végig tudtam volna e csinálni mindazt amit végig kellett. Úton vagyok a gyógyulás felè, de tudom azt, ha rossz érzések jönnek mit kell kezdjek velük és mi az ami segít abban, hogy ne ragadjak a negatív gondolataimban tovább erősítve és táplálva a félelmeimet.

H. Anna Nikolett
(Budaörs)

H. Anna Nikolett (Budaörs)

Kedvesség, elfogadás, alázat, emberség, őszinteség, szeretet... első gondolatra ezek jutnak eszembe Amandáról. A vele való közös online beszélgetések, az ahonnan indultam és ahová jutottam, a felismerések amiket kaptam az utam során és az amit elhoztam magammal ezekből a találkozásokból nehezen körülírhatóak, mert nem adják àt azt, amit àtadni szeretnèk.
Az egész folyamat amin Amanda kísért engem, számomra egy utazás volt ami megváltoztatta a gondolkodásomat mindenről, ami körbevesz. A munkámról, a párkapcsolatomról, de elsősorban saját magamról. Nagyon pozitív változáson mentem keresztül. Most màr tudom, hogy azok a tulajdonságok, amiket kerestem, mindig bennem voltak, csak kellett hozzá egy Amanda, hogy ezt felismerjem és vègre az lehessek aki mindig is lenni szerettem volna!

D.-Kántor Norbert (Debrecen)