Csanády Amanda logo

Coach, Házassági tanácsadóKids life coaching

(3 éves kortól-21 éves korig)

A gyerekek jelentős változásokon mennek keresztül az életük során, amíg felnőnek. Eközben sokszor olyan problémákkal küzdenek, melyek az élet minden területén akadályozhatják őket. (pl. beilleszkedési nehézségek, önértékelés, önbizalomhiány, megfelelési vágy, agresszió, harag, düh kezelés, viselkedési problémák, leválás, önállósodás, útkeresés, elveszettség érzése stb…)

Célom az, hogy a gyerekek boldogok és kiegyensúlyozottak, legyenek, fedezzék fel erősségeiket és tudjanak új képességeket fejleszteni.  Fontosnak tartom, hogy elakadásaikra, korosztályukra jellemző problémáikra találják meg a saját lehetséges megoldásaikat, ebben tanult módszereimmel és eszközeimmel tudom őket segíteni.A coaching menete:

A gyerekekkel való üléseket egy alkalomra építem fel, de természetesen  ha további alkalmakra lesz szükség, akkor erre is van lehetőség.

Előzetes konzultáció hossza: kb 30 perc itt, ha kiskorú a gyermek a szülővel/szülőkkel ismerkedem meg és átbeszéljük a Kids Life coaching folyamatának működését. 

További alkalmak hossza: kb: 45 perc

Keress bizalommal!