Csanády Amanda logo

Coach, Házassági tanácsadóKids life coaching

(3 éves kortól-21 éves korig)

A gyerekek jelentős változásokon mennek keresztül az életük során, amíg felnőnek. Eközben sokszor olyan problémákkal küzdenek, melyek az élet minden területén akadályozhatják őket. (pl. beilleszkedési nehézségek, önértékelés, önbizalomhiány, megfelelési vágy, agresszió, harag, düh kezelés, viselkedési problémák, leválás, önállósodás, útkeresés, elveszettség érzése stb…)

Célom az, hogy a gyerekek boldogok és kiegyensúlyozottak, legyenek, fedezzék fel erősségeiket és tudjanak új képességeket fejleszteni.  Fontosnak tartom, hogy elakadásaikra, korosztályukra jellemző problémáikra találják meg a saját lehetséges megoldásaikat, ebben tanult módszereimmel és eszközeimmel tudom őket segíteni.A coaching menete:

A gyerekkel való találkozások időtartalmát mindig személyre szabottan igazítom a gyerek életkorához és igényeihez. Van, hogy már egy alkalom is elég és segíti őt abban, hogy jobban rálásson arra a helyzetre, amiben van, arra, ami körülötte történik és saját magára is.  De természetesen, ha további alkalmakra van szükség, akkor erre is van lehetőség.

 

Előzetes konzultáció hossza: kb 30 perc itt, ha kiskorú a gyermek a szülővel/szülőkkel ismerkedem meg és átbeszéljük a Kids Life coaching folyamatának működését.

 

További alkalmak hossza: kb. 60 perc

Keress bizalommal!