Csanády Amanda logo

Coach, Házassági tanácsadóPáros és egyéni tanácsadás 

Az ülés menete, ha egyszerre érkezel hozzám a pároddal:

Az első és második alkalmon mindketten jelen vagytok, de ha úgy ítélem meg és szükséges, akkor a harmadik és negyedik alkalomkor külön, külön is találkozom mindkettőtökkel. Ha nem szükséges folytatjuk együtt a kommunikációt.

Az ülések 10-14 naponta követik egymást, kivétel, ha a harmadik és negyedik alkalom egyéni tanácsadás. Ebben az esetben is érkezhettek hozzám egy napon, csak külön időpontban. 

A probléma megismerése, körbejárása 3-5 alkalom, a megoldása ezek után 8-12 alkalom, de ez mindig a problémától és a pár velem való együttműködésétől függ. 

Például, ha olyan pár érkezik hozzám, akiknél hűtlenség miatt elveszett a bizalom, ott több idő kell, mint olyan esetben, ahol eltávolodásról van szó.

Pár alkalom után kialakul felém a bizalom, a komfort érzése, ekkor kezdődhet az igazi munka már ismerve a párkapcsolat belső dinamikáját.

Előzetes konzultáció:

Hossza: kb. 30 perc.

Itt megismerkedünk egymással és átbeszéljük a párkapcsolati coaching, házassági tanácsadás folyamatának működését.

Első alkalom hossza: 

Kb.: 2-3 óra

További alkalmak hossza:

Kb.: 90perc
A beszélgetés menete, ha a párod nélkül érkezel

A párkapcsolatban kialakult problémák megoldásához, javításához mindkettő félre szükség van, de ha a pár egyik fele változtat a viselkedésén, megérti mi és miért történik, akkor az a másik félre, vagyis a kettőjük kapcsolatára is hatással van.  

Előzetes konzultáció :

Hossza: Kb. 30 perc.

Itt megismerkedünk egymással és átbeszéljük a párkapcsolati coaching, házassági tanácsadás egyéni folyamatának működését.

Első alkalom és a további alkalmak hossza:  Kb.: 90 perc