Csanády Amanda logo

Coach, Házassági tanácsadóLife coaching  

Fontos, hogy a párkapcsolatod kiegyensúlyozott és boldog legyen, de az is nagyon fontos, hogy az önmagaddal való kapcsolatodban is rátalálj az egyensúlyra. Az egyensúlyra önmagaddal és környezeteddel. Nem lehet egy problémás élethelyzetet megoldani anélkül, ha önmagadat nem tudod a tanácstalan, reményvesztett helyzetedből kiemelni.

Tanult módszereimmel segítek neked abban, hogy perspektívát tudj váltani, jobban megértsd a helyzeted, tudatosítom az elakadásod okát és segítelek a céljaid eléréséhez vezető úton.

A coaching menete: 

Üléseink során segítek, hogy egyre közelebb és közelebb kerülj magadhoz. Őszintén megnézzük az életeseményeidet és azt, hogyan hatottak rád. Az adott helyzetekben hogyan reagáltál, mit éreztél. Segítek, hogy megismerd azt a személyt, aki ténylegesen vagy. Segítek, hogy tudd pontosan mit is szeretnél és az érzéseidet szavakba önteni. Tudatosítom azokat a pozitív tulajdonságaidat, amik a hétköznapokon a segítségedre lehetnek, amelyekre támaszkodhatsz. Egy picit megállítom a pillanatot, hogy meg tudd figyelni mi történik körülötted és ennek mi a szerepe az életedben. 

A folyamatot öt alkalomra építem fel, de természetesen, ha további alkalmakra lesz szükség, akkor erre is van lehetőség.

Előzetes konzultáció hossza: kb. 30 perc itt megismerkedünk egymással és átbeszéljük a Life coaching folyamatának a működését.

További alkalmak hossza: kb. 75 perc

Keress bizalommal!